Verhuizingen

Persoonlijk verhuizen

Wie gaat verhuizen maakt een nieuw begin. Daarom is verhuizen ook veel meer dan alleen het verplaatsen van uw spullen. Er zitten nogal wat emotionele kanten aan. Voor Den Otter is verhuizen een vak, iets wat we dag in dag uit doen. Wij weten wat een verhuizing voor u betekent en houden daar rekening mee. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw verhuizing snel en efficiënt verloopt. Tijdens de verhuizing heeft u immers al genoeg aan uw hoofd.

Als u met Den Otter verhuist weet u vooraf wat u dat gaat kosten. Aan de hand van uw inboedel, die we vooraf bekijken, en de situatie waarin u woont en gaat wonen, krijgt u van ons een vaste prijsopgave. U bent bovendien automatisch verzekerd, omdat wij als Erkende Verhuizers ons werk doen op basis van de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen. In die voorwaarden is ook onze aansprakelijkheid geregeld en verzekerd.

Verhuistips

Download hieronder onze verhuistips om het gehele proces van verhuizen in goede banen te leiden en tijdig de juiste stappen te nemen.  Als u verder nog vragen heeft over de verhuizing, het inpakken van de dozen etc., dan staat den Otter u graag met raad en daad terzijde staan. Wij hebben daarvoor de kennis en ruim 10 jaar ervaring.

"verhuizen is veel meer dan alleen het verplaatsen van uw spullen"

Vraag een offerte aan

Kies gewenste dienst
Verhuizingen
Opslag
Demontage en montage
Handymanservice
Afvoeren meubilair
Verhuislift
Grote stukken verhuizen
Inpakken
Internationale verhuizingen
Bedrijfsverhuizing
Zakelijk Archiefbeheer
Zakelijk Archiefopslag
Zakelijk Archiefvernietiging
Scholen en instellingen
Inboedelopslag
Archiefopslag
Seizoensopslag