Wie zijn wij

sinds 1913

Al meer dan een eeuw lang, vanaf 1913 onderhielden de broers Willem en Cornelis den Otter zulke diensten vanuit Barendrecht naar Rotterdam en Dordrecht. Voor de particulier en het bedrijfsleven van het toenmalige Barendrecht werd van alles afgevoerd en aangevoerd wat men dagelijks nodig of geproduceerd had. Vanaf het eind van de vijftiger jaren ging Den Otter zich daarnaast ook in het verhuisvak bekwamen.

ontwikkeling

In de 70 jaar die daarop volgden ontwikkelde zich een modern verhuisbedrijf, voorzien van alle denkbare technieken. Maar zoals vaker geldt: de mensen die de verhuizing uitvoeren bepalen de kwaliteit, niet de machines. Vandaar dat den Otter er altijd naar streeft uw verhuizing weliswaar met alle moderne middelen, maar tegelijk bijna ambachtelijk uit te voeren. 

"Gaat u verhuizen? Wij helpen u op weg"

tot in detail

Gemotiveerd en goed opgeleide medewerkers geven uw kostbare inboedel alle aandacht die deze verdient. Geholpen door eigentijdse verhuisliften, lucht geveerde verhuiswagens en een moderne, verwarmde opslagruimte zijn wij in staat uw verhuizing tot in de kleinste details te verzorgen. Uiteraard tegen een alleszins redelijke prijs.

ERkende verhuizers

Den Otter verhuizingen is aangesloten bij de branche organisatie erkende verhuizers. Via klantenvertellen.nl leest u de reviews die klanten gegeven hebben over hun ervaringen met den Otter verhuizingen. Lees meer via onderstaand label.